Aardwarmtepompen


Vaillant flexoTHERM exclusive

De flexoTHERM warmtepomp is ontworpen voor het verwarmen en koelen van gebouwen met één of meerdere gezinnen.

Het is voorbereid op samenwerking met warmwatertanks. uniSTOR VIH RW 300/400/500, auroSTOR VIH SW 400/500, evenals allSTOR multifunctionele buffers.

De pomp kan energie halen uit land, lucht of water.

De compressor met EVI-stoominjectietechnologie zorgt voor een extreem hoge efficiëntie bij lage temperaturen.

 

Wij nodigen u uit om een ​​korte film te bekijken:
"Vaillant, Hoe werkt een warmtepomp?"

Bosch Compress 6000 LW

Bosch Compress 6000 LW grondwarmtepompen zijn ontworpen voor gebouwen met één of meerdere gezinnen. Ze kunnen in een cascade werken.

Dankzij het gebruik van nieuwe generatie compressoren en een geoptimaliseerd koelsysteem bereikt de warmtepomp hoge COP-waarden tot 4,8 (volgens EN 14511). De geïntegreerde twee circulatiepompen met energie-efficiëntieklasse A voor verwarmings- en pekelcircuit zijn energiezuiniger.

Bovendien is de Bosch Compress 6000 LW-warmtepomp uitgerust met een nieuw DPC-systeem (Dynamic Pump Control) dat het temperatuurverschil in het secundaire circuit regelt.

Installatie van het apparaat is snel en eenvoudig dankzij de uitgebreide uitrusting. Bovendien maken het intuïtieve menu en het dekvloerprogramma het gemakkelijker om werkzaamheden op de bouwplaats uit te voeren.

De SEC 10-1-controller in een warmtepomp biedt tal van functies, zoals de regeling van de weerstemperatuur of een geïntegreerde warmtemeter. Bovendien kan een ruimteregelaar met een LCD-display worden gebruikt.

Viessmann Vitocal 300-G

De Vitocal 300-G is een pekel / water of water / water warmtepomp, d.w.z. deze onttrekt warmte aan de grond van aan water. De warmtepomp heeft een compact ontwerp, met één 3 circulatiepompen: voor pekel, verwarmingscircuit en het laden van de boiler voor huishoudelijk gebruik. Het is mogelijk om een ​​extra elektrische boiler te gebruiken om de warmtepomp te ondersteunen. De warmtepomp maakt gebruik van geavanceerde Compliant-Scroll-compressortechnologie met hoge betrouwbaarheid, duurzaamheid en werkcultuur. Het gebruik van een trillingsdempend systeem en een geluiddichte behuizing maakt de installatie van een warmtepomp in een gebouw mogelijk